Do pobrania:
Ankieta osobowa
Klauzula Informacyjna RODO
Umowa o świadczenie usług edukacyjnych
Regulamin Studiów Podyplomowych i Uchwała wprowadzająca Regulamin
Kalkulacja wstępna studia podyplomowe.xls
Programy studiów podyplomowych
Wydział Rolnictwa i Biologii:
Wydział Medycyny Weterynaryjnej:
- Choroby psów i kotów
- Choroby zwierząt nieudomowionych
- Choroby świń (trzody chlewnej)
Wydział Leśny:
Wydział Ogrodnictwa i Biotechnologii:
- Aranżacja roślin w przestrzeni użytkowej
- Florystyka – sztuka układania kwiatów
- Rośliny i surowce roślinne dla zdrowia – jakość i wykorzystanie
Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska:
- Budownictwo energooszczędne, audyt energetyczny i ocena energetyczna budynków
- Projektowanie geotechniczne
- Projektowanie ogrodu z domem rodzinnym
Wydział Technologii Drewna:
Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt:
Wydział Ekonomiczny:
- Podyplomowe studia bankowości i finansów
- Podyplomowe studia rachunkowości bankowej
- Podyplomowe studia bankowości spółdzielczej
- Podyplomowe studia Transport i spedycja
- Podyplomowe studia rachunkowości
- Podyplomowe studia controllingu i rachunkowości zarządczej
- Podyplomowe studia zarządzania wierzytelnościami - finanse, prawo, kadry
- Podyplomowe Studia Zarządzanie Finansami Przedsiębiorstwa
- Podyplomowe Studia Logistyki
- Podyplomowe Studia Zarządzanie BHP w przedsiębiorstwie
- Podyplomowe Studia Zarządzanie Środowiskiem i Gospodarka Odpadami
- Podyplomowe Studia Zamówienia publiczne
- Podyplomowe Studia Zarządzanie bankiem spółdzielczym
- Podyplomowe Studia Zarządzanie nieruchomościami
- Podyplomowe Studia Administracja i finanse publiczne
- Podyplomowe Studia Prawo podatkowe - kadry i płace
- Studia Podyplomowe Zarządzanie Ryzykiem w Banku Spółdzielczym
- Podyplomowe studia rachunkowości podatkowej
- Zarządzanie w agrobiznesie – MBA
Wydział Technologii Żywności:
Wydział Żywienia Człowieka:
- Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii
- Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne
- Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Żywienie człowieka i gastronomia
Wydział Zastosowań Informatyki i Matematyki: