Dydaktyka

studia podyplomowe


Do pobrania:

Ankieta osobowa
Klauzula Informacyjna RODO
Umowa o świadczenie usług edukacyjnych
Regulamin Studiów Podyplomowych i Uchwała wprowadzająca Regulamin

Kalkulacja wstępna studia podyplomowe.xls

Programy studiów podyplomowych

Wydział Rolnictwa i Biologii:

  1. Rolnictwo dla absolwentów nierolniczych studiów wyższych

Wydział Medycyny Weterynaryjnej:

  1. Choroby psów i kotów
  2. Choroby zwierząt nieudomowionych
  3. Choroby świń (trzody chlewnej)

Wydział Leśny:

  1. Infrastruktura drogowa w lasach
  2. Turystyka i edukacja leśna na terenach niezurbanizowanych

Wydział Ogrodnictwa i Biotechnologii:

  1. Aranżacja roślin w przestrzeni użytkowej
  2. Florystyka – sztuka układania kwiatów
  3. Rośliny i surowce roślinne dla zdrowia – jakość i wykorzystanie

Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska:

  1. Budownictwo energooszczędne, audyt energetyczny i ocena energetyczna budynków   
  2. Projektowanie geotechniczne
  3. Projektowanie ogrodu z domem rodzinnym

Wydział Technologii Drewna:

  1. Drewno - surowiec i technologia

Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt:

  1. Zoopsychologia - problemy behawioru psów

Wydział Ekonomiczny:

  1. Podyplomowe studia bankowości i finansów
  2. Podyplomowe studia rachunkowości bankowej
  3. Podyplomowe studia bankowości spółdzielczej
  4. Podyplomowe studia Transport i spedycja
  5. Podyplomowe studia rachunkowości
  6. Podyplomowe studia controllingu i rachunkowości zarządczej
  7. Podyplomowe studia zarządzania wierzytelnościami - finanse, prawo, kadry
  8. Podyplomowe Studia Zarządzanie Finansami Przedsiębiorstwa
  9. Podyplomowe Studia Logistyki
  10. Podyplomowe Studia Zarządzanie BHP w przedsiębiorstwie
  11. Podyplomowe Studia Zarządzanie Środowiskiem i Gospodarka Odpadami
  12. Podyplomowe Studia Zamówienia publiczne
  13. Podyplomowe Studia Zarządzanie bankiem spółdzielczym
  14. Podyplomowe Studia Zarządzanie nieruchomościami
  15. Podyplomowe Studia Administracja i finanse publiczne
  16. Podyplomowe Studia Prawo podatkowe - kadry i płace
  17. Studia Podyplomowe Zarządzanie Ryzykiem w Banku Spółdzielczym
  18. Podyplomowe studia rachunkowości podatkowej
  19. Zarządzanie w agrobiznesie – MBA

Wydział Technologii Żywności:

  1. Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym

Wydział Żywienia Człowieka:

  1. Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii
  2. Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne
  3. Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności 
  4. Żywienie człowieka i gastronomia

Wydział Zastosowań Informatyki i Matematyki:

  1. Administracja systemami i aplikacjami
  2. Edukacja zdalna w erze cyfrowej
  3. Efektywna administracja systemami linuksowymi
  4. Podyplomowe studia baz danych