Aktualności

Dla studentów

17
lutego
2014

Program preelekcji Wszechnicy Żywieniowej w semestrze letnim

Wszechnica Żywieniowa w SGGW Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji zaprasza na prelekcje w semestrze letnim w roku akad. 2013/2014.

19 marca   - Jakość i autentyczność polskiej żywności  

           - gościnnie prof. dr hab. Mieczysław Obiedziński (Wydział Nauk o Żywności SGGW)

 

 9 kwietnia  - Barwniki dodawane do żywności

          - dr inż. Katarzyna Kozłowska

 

21 maja       - Słodziki – aspekty żywieniowe i zdrowotne

          - dr inż. Elżbieta Wierzbicka

 

11 czerwca   - Syropy i inne słodkie składniki żywności –

                         czy to dobre i zdrowe zamienniki cukru?

          - prof. dr hab. Bożena Waszkiewicz-Robak

 

Spotkania odbywają się:

w trzecią, a w kwietniu i czerwcu w drugą środę miesiąca, o godz. 17.30,

w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C,

na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.

Dojazd autobusami: 148, 166, 185, 193, 503.

WSTĘP WOLNY!

Prelekcje transmitowane są on line – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.

 

Kontakt z organizatorką mgr Hanną Wysocką:

- telefon – (22) 59-37-004

- adres e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl

Nasza strona: wszechnica_zywieniowa.sggw.pl