Współpraca Międzynarodowa

Dla studentów

29
marca
2018

Szkoła Letnia CASEE - Rogów 16 - 23 lipca 2018 “Sustainable Food Production Chain”

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji zaprasza do udziału w szkole letniej organizowanej w ramach sieci CASEE zrzeszającej uczelnie wyższe z regionu Europy Środkowej i Południowo-Wschodniej.

Pliki do pobrania:

Program

Harmonogram

Formularz aplikacyjny

picture 4 arboretum

 

 

Szczegółowe informacje dostępne pod adresem

KONTAKT:

dr hab. Renata Kazimierczak
Kierownik Zakładu

WYDZIAŁ  NAUK O ŻYWIENIU CZŁOWIEKA I KONSUMPCJI
Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa
Zakład Żywności Ekologicznej
ul. Nowoursynowska 159c, bud. 32, pok. 1103, 02-776 Warszawa
tel. +48 22 593 70 35, fax. +48 22 593 70 40
email: renata_kazimierczak@sggw.pl
www.wnzck.sggw.pl