SGGW

Aktualności

13
czerwca
2018

"Super food" - ciekawostki a fakty oraz niezwykłe właściwości soku pomarańczowego

Wszechnica Żywieniowa zaprasza na ostatnią w tym roku akademickim prelekcję - 20 czerwca 2018 r. Tematem spotkania będzie żywność, której przypisywany jest wyjątkowo korzystny wpływ na zdrowie człowieka.

Wszechnica Żywieniowa

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW

zaprasza na prelekcje:

„Super food” - ciekawostki a fakty

dr inż. Katarzyna Świąder i dr inż. Joanna Rachtan-Janicka

(Zakład Żywności Funkcjonalnej i Towaroznawstwa, SGGW)

Sok pomarańczowy - zwykły sok, niezwykłe właściwości

dr hab. lek. med. Dariusz Włodarek

(Zakład Dietetyki, SGGW)

 

20 czerwca 2018 r. (środa) o godz. 17.15,

w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C,

na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.

Wstęp wolny!!

Dojazd autobusami: 148, 166, 185, 193, 401, 503.

 

Transmisja spotkania on-line, szczegóły na stronie internetowej Wszechnicy