SGGW

Aktualności

12
marca
2017

Przyprawy – dla smaku i zdrowia

Wszechnica Żywieniowa Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na prelekcję pt. "Przyprawy – dla smaku i zdrowia".

Prelekcję wygłoszą:
- dr hab. Renata Kazimierczak (Zakład Żywności Ekologicznej, SGGW);
- dr inż. Andrzej Janicki (Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW);
- dr inż. Dominika Głąbska (Zakład Dietetyki, SGGW).

 

15 marca 2017 r. (środa)
godz. 17.15


WSTĘP WOLNY

Prelekcje transmitowane są on-line. Szczegóły na stronie internetowej: www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl
Warszawa, ul. Nowoursynowska 159 C, budynek nr 32 (zielony), aula II

Dojazd: autobusy 148, 166, 185, 193, 401, 503
Kontakt: tel. (22) 59-37-004
e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl
www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl