SGGW

Aktualności

10
stycznia
2018

Nowoczesne techniki kulinarne - sous vide i inne techniki kuchni molekularnej

Prelekcja Wszechnicy Żywieniowej SGGW odbędzie się 17 stycznia 2018 r.

Wszechnica Żywieniowa

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW

zaprasza na prelekcję pt.

Nowoczesne techniki kulinarne - sous vide i inne techniki kuchni molekularnej

TEMATYKA WYKŁADU

 
Prelekcję wygłoszą:

dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina

mgr inż. Artur Głuchowski

oraz mgr inż. Marlena Pielak

mgr inż. Ewa Rasińska

(Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)

 

17 stycznia 2018 r. (środa), o godz. 17.15,

w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C,

na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.

Wstęp wolny!!

Dojazd autobusami: 148, 166, 185, 193, 401, 503.

 

Kontakt:

telefon: 22-59-37-004

e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl

Link do transmisji online na stronieinternetowej: wszechnica-zywieniowa.sggw.pl